Author Topic: Does w3s have an off switch?  (Read 822 times)

Remy Lebeau

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 497
    • View Profile
Does w3s have an off switch?
« on: July 04, 2014, 03:28:43 AM »
Is there a cvar to completely disable w3s?  I'm wanting to create a multi-game mode server, and would like some war3source on there, but need a cvar I can use in map specific configs to enable/disable...

Revan

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: Does w3s have an off switch?
« Reply #1 on: July 04, 2014, 06:36:07 AM »
There's no ConVar for it. Some people tried unloading War3Source plugins but that didn't worked either.
#war3source on gamesurge

Ownz

  • Developer
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2437
  • chmod -R 777 *
    • View Profile
    • OwnageClan
Re: Does w3s have an off switch?
« Reply #2 on: July 04, 2014, 08:53:28 AM »
its quite difficult to change game state mid game, as most of the loading rely on OnPluginStart OnMapStart etc

Remy Lebeau

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 497
    • View Profile
Re: Does w3s have an off switch?
« Reply #3 on: July 05, 2014, 03:00:51 PM »
Thanks for the offer el diablo - but I don't want it bad enough to $$ for it :)

I can always hack it (create a race that is all stock, and make a config that restricts everyone to THAT race on non war3source maps + sets price for items to a bajillion gold).